Naše usluge

Pedikure i manikure

Osvježite svoje korake uz našu stručnu uslugu i uživajte u luksuznom iskustvu koje zaslužujete. Započnite svoje putovanje do savršenih stopala i njegovanih ruku danas!

01.

Medicinska pedikura

U Pedikerskom salonu Katica, medicinska pedikura je osnovna usluga, dok se dodatne usluge poput pažljivog rezanja noktiju, uklanjanja kurjeg oka i ostalih nepravilnosti naplaćuju posebno.

02.

Pedikura i manikura

Naš tim stručnjaka pruža vrhunsku pedikuru i manikuru, uključujući nježno skidanje trajnog laka, natiska i gela kako bismo osigurali vašim noktima zdrav i sjajan izgled.

03.

Trajni lak

U salonu koristimo visokokvalitetne proizvode i precizne tehnike kako bismo primijenili trajni lak na vaše noge i ruke, osiguravajući dugotrajnu boju i sjaj
bez oštećenja.
04.

Liječenje uraslih noktiju (3TO-KOPČE)

Ova efikasna terapija za urasle, upaljene i zarolane nokte odmah pruža osjećaj olakšanja, omogućavajući udobnost pri nošenju obuće i ne ograničava bavljenje sportom. Tretman je nježan, a primjena neugodnosti minimalna. Smanjuje pritisak nokta na kožu prsta. Preporučuje se redovito pomicanje kopči svakih mjesec i pol do dva.

05.

Parafin kupka

Parafinska kupka u pedikuri je luksuzna i hidratantna terapija koja omekšava kožu stopala, poboljšava cirkulaciju i ublažava napetost mišića. Topli parafin se nanosi na stopala, stvarajući zaštitni sloj koji zadržava vlagu i pomaže u apsorpciji hranjivih sastojaka. Ova terapija također pomaže u ublažavanju bolova i nelagode te pruža opuštajuće iskustvo.

06.

D-tox SPA tretman

D-tox Spa tretman je posebna vrsta tretmana koji je dizajniran kako bi detoksificirao tijelo i osvježio um. Ovaj tretman obično uključuje kombinaciju masaže, upotrebu prirodnih sastojaka i tehnika za čišćenje kože, poput pilinga i maski. Cilj je ukloniti toksine iz tijela, potaknuti cirkulaciju, te opustiti i osvježiti osobu koja ga prima. 

Dobrodošli

u Salon pedikure Katica

Ovdje se brinemo o ljepoti i zdravlju vaših stopala. Nudimo vrhunsku uslugu pedikure koja će vaša stopala učiniti mekim, glatkim i lijepo njegovanima. Prepustite se našem stručnom osoblju i uživajte u opuštajućem iskustvu koje zaslužujete.

Pediker Katica pedikura manikura

Pedikura i manikura

Pružamo luksuznu pedikuru i manikuru za vaše ruke i noge, uključujući profesionalno stavljanje i precizno skidanje trajnog laka, gela i natiska.

Od 12 €

Liječenje uraslih noktiju 3TO kopče

Terapija je nježna, a stavljanje se
ne osjeti. Nokat odmah ima manji pritisak na meso prsta. Pomicanje kopči svakih mjesec i pol do dva.
Od 60 €
3to kopča Pediker Katica
Pediker Katica d-tox spa terapija

D-tox SPA tretmani

Pružaju potpuno osvježenje stopalima i umu, kombinirajući masažu, prirodne sastojke i tehnike čišćenja kako bi detoksificirali stopala i
revitalizirali duh.
Od 10 €

Trajni lak

U Pediker salonu Katica, pružamo usluge nanošenja i uklanjanja trajnog laka na rukama i nogama s preciznošću i pažnjom.

Od 10 €
Pediker Katica trajni lak
Parafinska kupka Pediker Katica

Parafinske kupke

Ova terapija pomaže u ublažavanju bolova i
nelagode te pruža opuštajuće iskustvo.
Od 10 €
Vaša stopala zaslužuju najbolje

Ne odgađajte, rezervirajte svoj termin danas!

Pružamo usluge medicinsku pedikuru, liječenje uraslih noktiju, trajni lak i opuštajuće
parafinske kupke….
ŠTO JOŠ ČEKATE...

Dogovorite tretman!

Započnite svoje putovanje do savršenih stopala danas! Posjetite Pedikerski salon Katica i prepustite se vrhunskoj njezi stopala koja će vas osvježiti i razmaziti.

NAŠA LOKACIJA

Antuna Jakića 18, 10000 Zagreb

Radno vrijeme

Pon. 13.00 - 20.00,
Ut. 08.00 - 14.00,
Sri. 13.00 - 20.00,
Čet. 13.00 - 20.00,
Pet. 08.00 - 14.00,
te po dogovoru

Kontakt

Telefon: 01 2312 650
Mobitel: 091 5077 861

Scroll to Top