Saznajte više

O nama

Pediker Katica

Mjesto gdje se možete opustiti i uživati u životu

Probala sam medicinsku pedikuru i bila sam oduševljena. Moje noge su sada glatke i nježne, a lak za nokte je savršeno nanesen. Cijene su prilično prihvatljive, a higijena je na najvišem nivou. Definitivno se vraćam!
Mila M.
Sesvete
Pedikerski salon Katica osnovan je 2001. godine i smješten na adresi Antuna Jakića 18 u blizini Maksimirske šume i okretišta na Borongaju. Od osnutka, 2002. godine,  naš salon posvećen je pružanju vrhunske njege stopala našim klijentima. U našem salonu kombiniramo stručnost, pažnju prema detaljima i kvalitetne proizvode kako bismo osigurali da vaša stopala izgledaju i osjećaju se najbolje moguće. Naš tim iskusnih pedikera pažljivo će se pobrinuti za vaše potrebe, pružajući usluge kao što su medicinska pedikura, manikura i druge tretmane.

Medicinska pedikura

Rezanje noktiju, uklanjanje kurjih očiju, gljivične infekcije....

Liječenje uraslih noktiju

Obrada uraslih noktiju, 3TO i TO kopče, podostripe kopče....

Tretmani uljepšavanja

Trajni lak, manikura, parafinske kupke, de-tox SPA tretmani....

Naša galerija

Tražila sam pedikerski salon koji nudi kvalitetne usluge i to sam pronašla u Pedikerskom salonu Katica! Personal je nevjerovatno ljubazan i profesionalan, od trenutka kad sam zakazala termin do samog kraja pedikure. Salon je lijepo uređen i čist, a cijeli
ambijent je opuštajući.
Anita V.
Zagreb
Scroll to Top