Usluge

• pedikiranje

• liječenje uraslih noktiju

• parafin kupka

• d-tox SPA TRETMAN

• gel za nokte

• lak za muške nokte

 

U ljudskom organizmu mogu se pronaći razne vrste "otrova" koji oslabljuju imunitet, obnavljaju bolesti. Sve te otrove u organizam unosimo hranom, vodom i zrakom. Time se narušava ravnoteža u organizmu, te on slabi. Veliki broj ljudi se žali na glavobolju, umor, nesanicu, opću slabost. Zbog svih nataloženih "otrova" krv sporije teče venama, a i usporava se metabolizam.

Uređaj proizvodi frekvenciju koja njažno vibrira kroz vaše tijelo i stimulira sve tjelesne stanice, koje potom efikasnije rade i izbacuje toksine. Pojavljuje se osjećaj lakoće i slobode organizama. Uređaj iskorištava energiju iz vode - pozitivne i negativne ione. Ti aktivni ioni prodiru u organizam gdje negativni ioni potiskuju pozitivne stvarajući biokemijsku reakciju.

Proces čišćenja ionima je nevjerovatna metoda čišćenja i detoksificiranja vašeg cijelog tijela jednostavnim kupanjem nogu u toploj vodi u kojoj se koriste pozitivni i negativni ioni iz generatora iona. Proces je poznat i pod nazivom elektroliza. Ključni element je uređaj za generiranje iona i koji vodu nabija ionima koji plove kroz tekućinu.

Tretmani Aqua Detoks obično se provode kroz stopala, s obzirom da je to prikladno - naime svako stopalo ima preko 2000 pora kroz koje se mogu izbaciti toksini i to vrlo učinkovito. Protok i izmjena iona je kontrolirana.

 

Utjecaj iona na ljudski organizam:

1. na živčani sustav - pospješuje rad mozga, koncentraciju, popravlja san, opskrbljenost kisikom.

2. na srce i krvožilni sustav - kisik brže prolazi krvnim žilama, te na taj način čisti krv od kolesterola i sakuplja lipide na stjenkama žila. Negativni ioni pomažu ublažavanju tegoba kod visokog tlaka.

3. negativni ioni skraćuju vrijeme zgrušavanja krvi kisikom.

4. dobri rezultati se postižu kod liječenja kožnih bolesti, herpes .

5. tretmani podražavaju funkciju bubrega, što se očituje u tragovima amonijaka nađenog u vodi nakon tretmana .

6. tijekom tretmana izlučuju se gotovo svi štetni fosfati.

7. čak nakon 5 tretmana tijelo i dalje izlučuje velike količine nitrata, što upućuje na zaključak da je potrebno više od 5 tretmana da bi se tijelo očistilo od te nečistoće.

 

Htjela bih vam obratiti pažnju i na čestu pojavu urastanja nokta koja je veoma bolna te ju treba izbjeći ako je moguće. U salonu koristimo Orthonyxie (tehnika) kopča, koju je uveo škotski zubotehničar Ross Fraser iz mjesta Dunde, korekciju uraštenog nokta vrši pomoću kromirane čelične kopče. Ime tehnike izvedeno je iz grčkih riječi orthos - prirodno, onyx - nokat.

 

Iz te jednodijelne kopče od žice koncem osamdesetih razvila se nova jednostavnija tehnika s pomoću trodijelne žičane kopče koju su nazvali VHO - Osthold kopča koju možete vidjeti u našoj galeriji slika. Znači možemo zaustaviti ponovo urastanje nokta, ublažimo upale i pospješujemo spontano izlječenje upale.

 

Možda samo još da pojasnim pedikiranje je uređenje stopala što znači skidanje tvrde kože, vađenje kurjih očiju, rezanje noktiju, liječenje uraslih noktiju s navedenom tehnikom i fibergos gelom, parafin.

Nudimo Vam kvalitetnu i stručnu uslugu stečenu dvadesetogodišnjim radnim iskustvom.

Novina u poslovanju je D-TOX spa tretman. 

Dođite i uvjerite se u kvalitetu naše ponude - omogućite vašim nogama da dišu.

 


Copyright © 2012. Agencija BOJA.